FOLT NÉLKÜLI
FEHÉRSÉG
FOLT NÉLKÜLI
FEHÉRSÉG

Egészség, Design és Teljesítmény. Caparol Samtex.

Új generációs, alkalmazásbarát beltéri latex falfestékcsalád a magas minőségű, egészségbarát, színes otthonokért.

A Caparol Samtex családjával öt különböző műszaki és alkalmazási tulajdonságú terméket kínál a szakkivitelezők, felhasználók számára. A több, mint 125 év szakmai tapasztalatával megalkotott termékcsalád kellemesen könnyű feldolgozhatóságával inspirál. Az általános falfestékekhez képest láthatóan magasabb fedőképességgel rendelkezik, emellett mosható és dörzsálló, valamint dörzsálló fokozatú tisztíthatóság jellemzi. Az E.L.F. formulával készült Caparol Samtex nem tartalmaz a festőkre káros illékony szerves vegyületeket (VOC-t), illetve a felhasználókra káros lágyítószereket.

Könnyű feldolgozhatóság, nagyon jó fedőképesség, és hatékony tisztíthatóság: Ezekkel és sok más egyéb pozitívum mellett a korlátlan színárnyalatban színezhető Caparol Samtex beltéri latex falfestékek a lehető legnagyobb kivitelezői biztonságot nyújtják, valamint átfogó színtervezési lehetőségeket biztosítanak a legtöbb belső tér számára.

A gyártás során alkalmazott magas minőségű alkotóelemeknek köszönhetően a festett felület, szép egyöntetű megjelenéssel rendelkezik a festő szakember és a tulajdonos közös elégedettségére. A Caparol Samtex termékekkel többé végre nem kell kompromisszumokat kötnie az alkalmazhatóság, végeredmény és a hosszantartó és strapabíró tartósság tekintetében.

Samtex 2

Egységes matt megjelenés még
nagy felületeken is.

Samtex 3

Antireflex jellemzők és kiváló felületi minőség
még egyenetlen alapfelületeken is.

Samtex 7

Hosszantartó, porlepergető, elegáns tiszta
falfelületek, könnyű tisztíthatósággal.

Termékelőnyök

 • Szép, egyöntetű homogén felületek
   
 • 4 db különböző fényességi fok, helyiség funkcionalitásához megfelelően
   
 • Könnyen alkalmazható, alkalmazásbarát festékek
   
 • Egyszerűen és hatékonyan tisztítható falfelületek
   
 • Ideális nagy igénybevételű falak festésére
   
 • Diffúzióra képes bevonatok
   
 • Széleskörű színezhetőség
   
 • Átfesthető és felújítható
   
 • Egyaránt alkalmas lakó- és kereskedelmi épületek falainak festésére

Lapozzon bele a Caparol Samtex termékkatalógusba

A CAPAROL több, mint 125 éve alkotja újra a felületeket, hogy az épületeket szebbé, egészségesebbé, hatékonyabbá és fenntarthatóbbá tegye. Ismerje meg átfogó termékmegoldásainkat és szolgáltatásainkat. Fedezze fel a felületek erejét!PDF letöltése (pdf, 15.89 MB)