Tervezők

Megvalósult ötletek

A Caparolra mindig számíthat a tervezési munkái során, hogy műszakilag a megfelelő termékek és megoldások legyenek kiválasztva, egyidejűleg az Ön kreatív szabadsága is érvényesülhessen. Amikor speciális egészségügyi, környezetvédelmi vagy műemlékvédelmi előírásoknak kell megfelelni, akkor a tervezői szabadság megőrzéséhez egy jó szakmai partnerre mindig szükség van.

Egyediség, lehetőségek és ötletek

Caparol azon dolgozik, hogy az elképzeléseket és az egyéni kialakításokat minél könnyebben lehessen a gyakorlatba átültetni. Innovatív termékek, Inspiráló mintaprojektek, új technológiák segítenek abban, hogy valami különleges születhessen.

tovább

A kulturális javak megőrzése

Rendszermegoldás a műemlékvédelem területén. A Histolith termékprogram lehetővé teszi, hogy a felújítás, restaurálás időtálló lehessen, miközben az eredeti anyagok és színek is visszatérnek. A folyamatos továbbfejlesztésnek köszönhetően ezek a termékek mindig az élvonalban vannak, hogy a múlt kiválóságai a jelen legjobb megoldásait kapják.

tovább

Felelősséggel másokért

Az egészséges atmoszféra itt kötelező. A funkcionális és higiéniai előírásokon kívül fontos, hogy a páciensék érzéseire is pozitív hatással legyenek a színek és anyagok összhatása. A Caparol erre a célra magas minőségű, tartós termékeket, továbbá gondosan összeállított szín és anyagkoncepciókat kínál.

tovább

Letölthető brosúrák, ismertetők

Minden egy helyen. Itt megtalálja a kiadott brosúrákat, kézikönyveket, katalógusokat és alkalmi kiadványokat egy áttekinthető - a területeknek megfelelően csoportosított - elrendezésben.

tovább