Szakkereskedők számára

A partnerség előnyei a vállalkozása sikeréhez

A Caparol-al történő együttműködés során - a jó márkahírnév nyújtotta közvetlen előnyökön túl - széleskörű szakmai támogatásra is számíthat, mint például: értékesítési segédanyagok, marketing támogatás, színkeverés-technológiai támogatás, továbbképzések és szakmai tapasztalatcserék. Az együtt történő célirányos továbbfejlődés segíti a vevői igények jobb felismerését és teljesülését.

Moduláris Caparol Shop-in-Shop üzletberendezés

A Caparol Shop-in-Shop üzletberendezési rendszer a termékek optimális bemutatásához egy rugalmas, kombinálható, igények szerinti modulokból felépíthető és nagyon attraktív megoldást nyújt minden helyiség számára. A rendszert a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően tervezték, kifejezetten a Caparol kereskedelmi partnerei számára. A ColorExpress színező rendszer szolgáltatásait a középpontba állítva sokféle további kiegészítő elemmel bővíthető, mint például: festékek, lakkok, lazúrok, tapéták, padlóbevonatok.

Az itt letölthető német nyelvű modullistában az összes elemet - könnyen áttekinthető formában - láthatja. További kérdések esetén örömmel állunk a rendelkezésére.