Kivitelezők

Professzionális feldolgozás

A Caparol cégcsoport mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy kivitelező partnereit segítse és támogassa munkájuk során. A kiváló termékek mellett gyakorlatorientált ötletekkel és számtalan - a felhasználást és feldolgozást segítő – tanáccsal állunk ügyfeleink mellett. A felmerülő feladatok és kihívások megoldásához bennünk az ideális partnerre talál.

Szép, erős, gazdaságos

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

tovább

„PrimaKlima!” padlóbevonatok

A Caparol mindig nagy gondot fordított arra, hogy a termékei a környezetre és az egészségre ártalmatlanok legyenek. Ehhez a célhoz jól illeszkedik a „PrimaKlima!” padlóbevonat termékcsoport. A minimális emissziójú, szigorú szabványok szerint bevizsgált és ellenőrzött, magas minőségű termékek ideálisak a speciális (iskola, óvoda, kórház) felhasználási területeken.

tovább

A termékprogram

Az egyedülállóan széles termék szortimentünkkel profi és hobbi felhasználásra, nagy projektekre és apró otthoni munkákra, innovatív termékekkel és új ötletekkel kínáljuk a minőség élményét.

tovább

Letölthető brosúrák, ismertetők

Minden egy helyen. Itt megtalálja a kiadott brosúrákat, kézikönyveket, katalógusokat és alkalmi kiadványokat egy áttekinthető - a területeknek megfelelően csoportosított - elrendezésben.

tovább