Kereskedők

Szakszerű értékesítés

A Caparol az Ön megbízható partnere az értékesítésben. Az innovatív és széles termékkínálatunkat magas szintű értékesítési támogatással kínáljuk kereskedelmi partnereink részére. Profitáljon a kiváló termékek által nyújtott előnyökből, legyen kereskedelmi partnerünk, hogy együtt gyarapíthassuk az elégedett és visszatérő vásárlóink táborát.

Fedezzen fel egy új színvilágot

A Caparol színkeverő rendszerének a márkaneve a ColorExpress. Világszerte több mint 3000 CapaTint és Capalac készülék van üzemben, több mint 5 millió színárnyalathoz szükséges adatbázissal a háttérben. Ezek a modern számítógép vezérlésű színkeverő gépek a helyszínen gyorsan és pontosan képesek a kívánt színt előállítani.

tovább

Ami a sikeres értékesítéshez kellhet

Szakkereskedőként Ön is profitálhat egy jó nevű márka kiváló termékeiből. A Caparol széles választékot kínál a termékei értékesítését elősegítő kiegészítőktől, marketing anyagokon át a szakmai tanácsadástól egészen a szakmai továbbképzésig. Velünk közösen könnyebben elérheti értékesítési céljait, növelheti szakmai sikereit.

tovább

A termékprogram

Az egyedülállóan széles termék szortimentünkkel profi és hobbi felhasználásra, nagy projektekre és apró otthoni munkákra, innovatív termékekkel és új ötletekkel kínáljuk a minőség élményét.

tovább

Letölthető brosúrák, ismertetők

Minden egy helyen. Itt megtalálja a kiadott brosúrákat, kézikönyveket, katalógusokat és alkalmi kiadványokat egy áttekinthető - a területeknek megfelelően csoportosított - elrendezésben.

tovább