Navigáció átugrása

Capatect homlokzati hőszigetelés

Szép, erős, gazdaságos

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

Capatect - A professzionális hőszigetelés

A Caparol cégcsoport osztrák Synthesa és Capatect leányvállalatai optimális hőszigetelő rendszereket gyártanak és kínálnak az épületszigetelés valamennyi variációjára, az új építésűtől a felújítottig, tanácsadással egybekötve. Ezeket a rendszereket is kínálja Magyarországon a Caparol Hungária Kft.

A négy hőszigetelő rendszer: Capatect BASIC-LINE, TOP-LINE, MINERA-LINE és CARBON-LINE  minden tekintetben kielégíti a különböző elvárásokat a hőszigetelések terén. Minden Capatect hőszigetelő rendszer megfelel az érvényben lévő szabványoknak és rendelkezik az előírt európai műszaki engedélyekkel. A több mint három évtizedes tapasztalatai alapján a Capatect alapító tagja a minőségi hőszigetelést gyártók ausztriai szövetségének

Részletes tájékoztatatással kapcsolatosan kérjük töltse ki a kapcsolati űrlapot!