Privát ügyfelek

Valóra vált álmok

A Caparol igyekszik bemutatni mindazon sokrétű lehetőségeket és megoldásokat, amiket a szakma kínál ahhoz, hogy a megálmodott lakókörnyezetünket a valóságban is teljes szín és formavilágában élvezhessük. Nálunk nemcsak a célnak megfelelő terméket, de inspiráló ötleteket is találhat, amiket a szakemberek vagy akár Ön is megvalósíthat.

Szép, erős, gazdaságos

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

tovább

Új ötletek, bővülő lehetőségek

Az egyedi és különleges beltéri és lakótéri felületek kialakításához ötletekre, jó tervezésre és termékekre van szükség. Erre a területre folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, új termékeket, technikákat és inspiráló ötleteket nyújtva azok számára, akik valami különlegeset szeretnének.

tovább

Inspirálóan széles választék

Mindegy, hogy beltéren, kültéren, fán vagy betonon kerül a termék alkalmazásra, mert az összes felhasználási lehetőségre létezik színkollekció, számtalan árnyalattal, mintafelületekkel és kombinációs ötletekkel. Az aktuális trendek mellett a klasszikus színösszeállítások, illetve a különböző terekhez - mint például lakó, munka, tanuló - jól illeszkedő és harmonizáló színtervek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

tovább

Szakkereskedés a közelben

Itt találja meg az Ön közelében lévő szakkereskedő partnerünket egyszerűen és gyorsan.

tovább