HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK
HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK

 

CAPAROL homlokzati hőszigetelő rendszerek: a hatékonyság ereje!

 

 

Otthon: a legfontosabb helyszín saját magunk és szeretteink életében. Számos részlet alkotja, amelyeket folyamatosan próbálunk jobbá, kényelmesebbé és komfortosabbá tenni.

Ahhoz, hogy az otthonunk által nyújtott örömöket gondtalanul élvezni tudjuk, a belső tér mellett az épület műszaki elemeire még nagyobb figyelmet kell helyeznünk. Ezek közül az egyik legfontosabb a homlokzatszigetelés és funkcionalitásából kapott előnyök.

 

 

 

A felhasznált építőanyagoktól függően a falazaton keresztül távozó hővesztesség nagysága általánosságban elérheti a 20-50%-ot, egyes régebbi építésű épületeknél pedig akár a 70-90%-ot is.

Minél nagyobb ez az érték annál nagyobbak az évszaknak megfelelő ráfordított fűtési vagy hűtési energiából származó költségeink.

Ahhoz, hogy el tudjuk kerülni az ebből adódó váratlanul megnövekedett kiadásokat, újépítéstől és felújítástól függetlenül ismernünk kell a felhasznált építőanyagok típusát. Ennek ismertében megválasztott homlokzati hőszigetelő rendszer fontos funkcionális védelmet fog biztosítani a fagy, a forróság, a szél és a csapadék, valamint a falszerkezeten keresztül távozó hőmennyiség ellen.

A szigetelés befolyásolja az épület beltéri hőmérsékletét és annak helységklímáját, a vizualitás teljes harmóniájának megteremtése mellett.

Végeredmény egy értéknövelt családi otthon, jelentősen alacsonyabb havi energiaráfordítás mellett.

 

 

 

Segítünk az Önnek megfelelő hőszigetelő rendszer kiválasztásában. A különböző típusú ingatlanokra és kihívásokra megfelelő megoldást kínálunk egymással tökéletesen illeszkedő elemek alkotta rendszereinkkel. 1957 óta fejlesztjük és értékesítjük a legmagasabb hőszigetelő képességgel rendelkező hőszigetelő rendszereinket. Az azóta eltelt több, mint fél évszázadban termékkínálatunkat a magas minőség mellett a fenntarthatóság és a környezettudatosság jellemzi.

Fedezze fel a homlokzatszigetelésben rejlő költséghatékonyságokat, ismerje meg Németország meghatározó homlokzat szigetelési márkáját és annak termékkínálatát, amely minden típusú ingatlant felkészít a jövő által támasztott elvárásokra.

Megfelelő hőszigetelő rendszer kiválasztásával akár 40% hőveszteség megtakarítás érhető el Porotherm 30 N+F falazóelem és 10cm EPS szigetelés esetében. A pontos érték függ az adott épület falszerkezetétől, valamint a szigetelés vastagságától és típusától.

 

A Caparol termékeket és rendszereket keresse viszonteladó partnereinknél, szaktanácsért forduljon területileg illetékes Caparol értékesítő/szaktanácsadó kollegánkhoz!

CAPAROL: THE POWER OF SURFACE

A Caparol számos megoldást kínál otthona szigeteléséhez. Ezekről további információt a honlapon böngészve is talál https://www.caparol.hu/termekek/hoszigetelo-rendszerek-capatect 

vagy

További információért vagy kérdés esetén kitöltheti az alábbi űrlapot

Captcha image

* Kötelező

Alapozók, impregnálók

Glettanyagok

Festékek

Dekorációs rendszerek- és technikák

Színezővakolatok

Carbon-edition termékek

Hőszigetelő rendszerek (CAPATECT)

Lazúrok, favédelem

Zománcok, lakkok, mázolóanyagok

Műemlékvédelem

Épületvédelem, epoxi bevonatok (DISBON)