Aktuális

Környezettudatosság

Kenderrost hőszigetelés

A fenntarthatóság és a környezet-tudatosság szellemiségének egy rendkívül szimpatikus gyakorlati megvalósulása a kenderrost alapú hőszigetelő rendszer a Capatect-től. A kenderrost hőszigetelő tábla mentes a káros összetevőktől, magas páradiffúziós képességű, kiváló hő és hangszigetelő, rendkívül stabil és formatartó így a sötétebb színekhez is jól használható.

további információk
(német nyelven)

Szép, erős, gazdaságos

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

tovább

Új ötletek, bővülő lehetőségek

Az egyedi és különleges beltéri és lakótéri felületek kialakításához ötletekre, jó tervezésre és termékekre van szükség. Erre a területre folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, új termékeket, technikákat és inspiráló ötleteket nyújtva azok számára, akik valami különlegeset szeretnének.

tovább

Inspirálóan széles választék

Mindegy, hogy beltéren, kültéren, fán vagy betonon kerül a termék alkalmazásra, mert az összes felhasználási lehetőségre létezik színkollekció, számtalan árnyalattal, mintafelületekkel és kombinációs ötletekkel. Az aktuális trendek mellett a klasszikus színösszeállítások, illetve a különböző terekhez - mint például lakó, munka, tanuló - jól illeszkedő és harmonizáló színtervek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

tovább