Termékek | Homlokzatfestékek és bev... | Szilikon termékek

Szilikon termékek

  • Speciális erősítő és kiegyenlítő hatású alapozó erősen porózus, szívóképes vakolatokra, valamint homokkő falazatokra Amphisilan homlokzatfestékkel való lefestés előtt.

  • Felhasználás: Egy új szilikongyanta kötőanyag és egy nanostruktúrált töltőanyag kifejlesztésével jelentősen lecsök-kentették a szennyeződésre való hajlamot. Vakolatok és ásványi alapok víztaszító és vízgőzátersztő bevonata, valamint renoválandó jól tapadó szilikátfestékek, matt disz-perziós festékek, műgyanta vakola-tok hordképes és sérülésmentes felületű hőszigetelő rendszerek homlokzatfestéke. Az AmphiSilan ásványi szerkezetű, nem filmképező, jó vízgőz és CO2 áteresztő. Nemesen matt, mész-festéshez hasonló felületet képez. Ezen tulajdonságok műemlék jelle-gű épületeknél, valamint mészben gazdag vakolatoknál különösen előnyössé teszik az alkalmazását.

  • Egy új szilikongyanta kötőanyag és egy nanostruktúrált töltőanyag kifejlesztésével jelentősen lecsök-kentették a szennyeződésre való hajlamot. Vakolatok és ásványi alapok víztaszító és vízgőzátersztő bevonata, valamint renoválandó jól tapadó szilikátfestékek, matt disz-perziós festékek, műgyanta vakola-tok hordképes és sérülésmentes felületű hőszigetelő rendszerek homlokzatfestéke. Az AmphiSilan ásványi szerkezetű, nem filmképező, jó vízgőz- és CO2 áteresztő. Nemesen matt, mész-festéshez hasonló felületet képez. Ezen tulajdonságok műemlék jelle-gű épületeknél, valamint mészben gazdag vakolatoknál különösen előnyössé teszik az alkalmazását.

  • Speciális szilikonfesték az intakt hőszigetelő rendszerek felújításához és hagyományos homlokzatfelületekre. Időjárásálló, víztaszító, vízgőz- és CO2 áteresztő. Eltömíti a finom vakolatrepedéseket, és különösen hosszú ideig gátolja a felületek mohásodását és penészesedését. Vízzel hígítható, környezetkimélő és szagtalan. Színezhető Caparol 3D-System, Capamix 900, RAL, CaparolColor és egyéb más színkártyák szerint.

  • Vízzel hígítható, környezet-kímélő, színtartó, szilikongyanta bázisú színezőfesték. AmphiSilan homlokzatfesték színezésére valamint intenzív színhatású falbevonatok és festmények készítéséhez.