Capatect homlokzati hőszigetelés

Szép, erős, gazdaságos

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

Capatect - A professzionális hőszigetelés

A Caparol cégcsoport osztrák Synthesa és Capatect leányvállalatai optimális hőszigetelő rendszereket gyártanak és kínálnak az épületszigetelés valamennyi variációjára, az új építésűtől a felújítottig, tanácsadással egybekötve. Ezeket a rendszereket is kínálja Magyarországon a Caparol Hungária Kft.

A négy hőszigetelő rendszer: Capatect BASIC-LINE, TOP-LINE, MINERA-LINE és CARBON-LINE  minden tekintetben kielégíti a különböző elvárásokat a hőszigetelések terén. Minden Capatect hőszigetelő rendszer megfelel az érvényben lévő szabványoknak és rendelkezik az előírt európai műszaki engedélyekkel. A több mint három évtizedes tapasztalatai alapján a Capatect alapító tagja a minőségi hőszigetelést gyártók ausztriai szövetségének