Privát ügyfelek

Valóra vált álmok

A Caparol igyekszik bemutatni mindazon sokrétű lehetőségeket és megoldásokat, amiket a szakma kínál ahhoz, hogy a megálmodott lakókörnyezetünket a valóságban is teljes szín és formavilágában élvezhessük. Nálunk nemcsak a célnak megfelelő terméket, de inspiráló ötleteket is találhat, amiket a szakemberek vagy akár Ön is megvalósíthat.

Egy jó homlokzati hőszigeteléssel nemcsak értékes fűtési energiát spórolunk meg, hanem szép és esztétikus külsővel színesíthetjük otthonunkat. Egy jó döntéssel és választással megkíméljük magunkat a kellemetlenségektől, hogy hosszútávon ne kelljen foltosodással, elszíneződéssel és repedésekkel szembesülnünk.

tovább

Az egyedi és különleges beltéri és lakótéri felületek kialakításához ötletekre, jó tervezésre és termékekre van szükség. Erre a területre folyamatosan bővítjük a kínálatunkat, új termékeket, technikákat és inspiráló ötleteket nyújtva azok számára, akik valami különlegeset szeretnének.

tovább

Mindegy, hogy beltéren, kültéren, fán vagy betonon kerül a termék alkalmazásra, mert az összes felhasználási lehetőségre létezik színkollekció, számtalan árnyalattal, mintafelületekkel és kombinációs ötletekkel. Az aktuális trendek mellett a klasszikus színösszeállítások, illetve a különböző terekhez - mint például lakó, munka, tanuló - jól illeszkedő és harmonizáló színtervek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

tovább

Itt találja meg az Ön közelében lévő szakkereskedő partnerünket egyszerűen és gyorsan.

tovább