Kereskedők

Szakszerű értékesítés

A Caparol az Ön megbízható partnere az értékesítésben. Az innovatív és széles termékkínálatunkat magas szintű értékesítési támogatással kínáljuk kereskedelmi partnereink részére. Profitáljon a kiváló termékek által nyújtott előnyökből, legyen kereskedelmi partnerünk, hogy együtt gyarapíthassuk az elégedett és visszatérő vásárlóink táborát.

A Caparol színkeverő rendszerének a márkaneve a ColorExpress. Világszerte több mint 3000 CapaTint és Capalac készülék van üzemben, több mint 5 millió színárnyalathoz szükséges adatbázissal a háttérben. Ezek a modern számítógép vezérlésű színkeverő gépek a helyszínen gyorsan és pontosan képesek a kívánt színt előállítani.

tovább

Szakkereskedőként Ön is profitálhat egy jó nevű márka kiváló termékeiből. A Caparol széles választékot kínál a termékei értékesítését elősegítő kiegészítőktől, marketing anyagokon át a szakmai tanácsadástól egészen a szakmai továbbképzésig. Velünk közösen könnyebben elérheti értékesítési céljait, növelheti szakmai sikereit.

tovább

Az egyedülállóan széles termék szortimentünkkel profi és hobbi felhasználásra, nagy projektekre és apró otthoni munkákra, innovatív termékekkel és új ötletekkel kínáljuk a minőség élményét.

tovább

Minden egy helyen. Itt megtalálja a kiadott brosúrákat, kézikönyveket, katalógusokat és alkalmi kiadványokat egy áttekinthető - a területeknek megfelelően csoportosított - elrendezésben.

tovább